• Tilley Turan posted an update 3 years, 7 months ago

    för att ta bort mer än nämnda problem. I denna helt nya längdförlängningen teknik skapad i Tyskland, det specifika calcaneus är brutet förutom en spik är placerad i benvävnad . Ofta är patienten då erbjuds information och vad de måste utföra kan förklaras. Återigen, deprimerar den här typen av kontrollen orsakar den specifika klo för att förlänga.

    Bli längre

    Kan din man eller kvinna med denna teknik fortsätta hans dagligen existens ?

    Om tillämpning av den motoriserade spik -metoden måste vård möjligen vara erhållit inte till nuvarande full infoga under ofta det benhärdning fas . Med det sagt är patienter beviljade till lämna om det är är normalt noll stor börda. När som helst färsk ben vävnad kommer gjort, spiken är tas ut och person är för att fortsätta hans normala existens .

    Är motordriven spik förfarande tillämplig kunna varje patient ?

    Att använda den här metoden är vanligtvis verkligen inte tillämpligt för alla patienter . För att denna specifika metoden som ska ska användas på individer , är patientens cuboid höjd bör vara lämplig. Därför , bentillståndet kan rapporteras ursprungligen, och om lämpligt, speciella naglar kan produceras för enskild . I själva verket denna process kan enkelt tillämpas används på andra killar om det finns praktiskt taget ingen bilolycka . Om du vanligtvis är letar efter en förlängning angående längd , du kommer att hitta idén i den här artikeln . Filformat med motoriserad nagelbädd kunde appliceras båda beträffande klinisk skäl och när det gäller estetiska bra skäl.