• Nygaard Zimmermann posted an update 3 years, 5 months ago

    Endnu hvis du har haft fejlfri syn næsten alle af dit levetid, der vil kommer en tid efter alder 40 , når du kan kræver briller.

    Som snart som denne synes, det er absolut normal og sker med most af os. Dette behov for ProperFocus er direkte bragt på af aldersrelaterede udsving i linsen i øjet, få det mere svært til fokus til lille print eller close-up elementer. Den tekniske betegnelse for denne særlige ændring er presbyopi.

    Hvis har du aldrig nødvendige recept briller for vision problemer, , f.eks. nærsynethed, langsynethed og/eller jelqing, det er sandsynligt du vil være i stand til for at se acceptabelt godt med ikke-receptpligtige ProperFocus Anmeldelser. Du kan køb dem,"læsere" i mange detail shops når du se symptomer af presbyopi.

    Overordnet , de fleste af personer begynde der spørgsmål se lille print engang efter alder 40, og dem spørgsmål gradvist forværres med alderen. derudover, du måske bemærker at dine øjne føler sig trætte hurtigere når studerer. Du kan selv start til have hovedpine når læsning eller udnytte en computer bredt.

    Grund af de innovative natur af presbyopi, folk i 40’erne tendens til udføre bedste med lave strøm briller til læsning og individer i deres 60’erne har en tendens til udføre bedst med højere magt læsning briller. Efter 60 år har best Læsebriller po .er vil stay constant, baseret på art af nær vision task you ‘ re performing.

    Ikke-receptpligtige Læsebriller normalt rækkevidde i strøm i +0, 75 diopter til +3, 00 dioptere (d). Begge objektiver har den præcis samme strøm, hvor typisk er signalerede med en fjernelse decal på linserne , og/eller en permanent mærkning på interiør af ramme.

    Til tider, en læsning briller strøm graf af alder — , f.eks. en med det webside — er udstillet med læsning briller der vil hjælpe du vælge læsning briller el mest sandsynligt, at suit dit behov.

    Disse diagrammer typisk antage, du vil bruger de briller til læse normal-size print afholdt i en afstand af om 14 til 16 inches i i din øjne.

    husk, dog, at/ linsen beføjelser på en graf såsom Dette er kun et begyndelse punkt. ideelle læsning briller strøm til dine behov er afhængig på flere variabler end bare din alder alene/.

    Ved eksempel på du kommer til at be iført læsning briller primært når udnytter a pc, du måske ønsker til vælg a reducere læsning briller strøm. Dette er på grund af det faktum, at mest folk se deres skærm af a større afstand i deres egne øjne end , når de at læse en magasin eller bog. Længere visningen rum, mindre/ Læsebriller elektricitet er nødvendig for komfortabel vision, tjek
    ProperFocus Pris .

    Om flip side, if du har brug for læsebriller for kigger på noget, meget tæt på eller meget lille (som trimning dine negle eller eliminere en splint af dine finger), derefter vil du behov a stærkere briller til læsning strøm end der som en alder-baseret læsning ProperFocus Anmeldelser magt chart ville opkald.

    generelt, når to læsning briller kræfter synes lige acceptabel, pick briller med lavere magt. Deciding . that er too strong typisk vil forårsage mere ubehag problemer end læsning briller som er noget for svag.

    Og tænk på Køb flere Læsebriller med forskellige evner til forskellige opgaver til optimal klarhed og afslapning.

    Ende til bedste resultater, tidsplan a grundig øjenundersøgelse samt også spørg din øjenlæge for ekspert rådgivning about de ideel læsning briller strøm(s) for at dit unikke behov.