• Sherwood Ankersen posted an update 6 months ago

    obavy účetní firmy, zajištění údajů bezpečnost a důvěrnost je zázračná hodnota. Každá společnost vyžaduje mít přísné postupy na pozici, aby hlídala své zákazníka z rizik, jako jsou kybernetické útoky, porušení a úsilí o hackování. Jako účetní společnost v Praze rozumíme významnost uchovávání dat klienta zabezpečení a diskrétnost. V tomto článku určitě rozložíme různá postupy, které vyžadovat zajistit, že data našeho klienta jsou vždy zabezpečená a soukromá.

    Zabezpečení sítě a ochrana dat

    V naší účetní firmě máme oddaného IT tým, která nepřetržitě kontroluje náš počítač system system’ bezpečnost a zabezpečení. používáme různé softwary brány firewall a antivirový software k ochraně našeho systému před malwarem, infekce a jakéhokoli druhu neschválené dostupnosti do našeho systému. stejně ujistíme se, že náš systémový software a aplikace jsou pravidelně upgradovány na nejnovější patch levels. Všechny naše systémy a servery jsou chráněny heslem a jsme aplikovali použití silných hesel mezi našimi zaměstnanci. dodatečně omezit neoprávněný získáváme přístup k tím, že povolení pouze oprávnění zaměstnanci pro přístup k našim datům facility.

    Zabezpečené úložiště dat

    V naší účetní firmě ukládáme všechny finanční informace našeho klienta na serverech secure serverech, které jsou uchovávány v datovém centru. Všechny naše servery jsou šifrovány pomocí nejnovějšího 256bitového AES zabezpečení pro záruky no neoprávněný přístup. Naše datové centrum je chráněné a má různé fyzické bezpečnost opatření na pozici, jako jsou CCTV kamery a různé další zabezpečení zařízení, jako jsou biometrické senzory. Jen autorizováni zaměstnanci mají přístup k datům centra a jsou zabezpečena před natural kalamity a různé jiné potenciální nebezpečí jako výpadky a povodně.

    Zaměstnanci Ovládací prvky Získejte přístup k

    zabýváme data bezpečnost a důvěrnost tím, že garantujeme, že skutečně zabezpečeno přístup ovládacím prvkům na pozici. Všichni naši zaměstnanci zavazují se komplexní historie kontroly před získání oprávnění k našim systémům a aplikacím. také máme provedli získáme přístup k ovládacím prvkům založeným na rolích, abychom zaručili, že zaměstnanci pouze získat přístup k datům, která jsou pro jejich práci důležitá. také provádíme přísné prověřování personálních postup, abychom ujistíme se, že náš tým s data klienta s maximální důvěrností.

    Uchování Klient Uvážení

    V naší účetní společnosti máme přísné diskrétnost plán, které všichni naši zaměstnanci potřebovat dodržet. Všichni naši člen týmu autorizovat dohodu udržovat klient informace osobní. Pro nás je jakýkoli typ zveřejnění důvěrných údajů klienta nepřijatelné a vždy přijímáme disciplinární akce proti zaměstnanci kdo porušil naše diskrétní plán. také zabezpečíme všechny e-maily sestávajících z klienta finančních informací a záznamy sdílené mezi naším týmem a zákazníky nebo mezi jakýkoli druh dva zaměstnanec.

    Verdikt

    Data zabezpečení a soukromí jsou zásadní pro jakýkoli typ účetnictví firmy , a to my jako účetní společnost v Praze rozuměj. ve skutečnosti jsme přijali četné kroky, abychom zajistili že finanční informace je stále zabezpečené a důvěrné. pravidelně kontrolujeme zabezpečení a použití šifrovacího našich systémů počítače šifrování technologie k ochraně našich serverů a dat klientů. ujistěte se, že náš zaměstnanci projde důkladné kontroly a pozadí a zavést přísné na základě rolí přístup plánům ke zpracování data bezpečnost. Naše diskrétnost plány zůstávají v oblasti, abychom ujistili se, že klienti’ jemní finanční informace jsou udržovány v naprosté důvěrnosti a mimo neoprávněné personální.